Cautare

10358 de rezultate pentru "prefix bucuresti" (3.38 secunde)
Sala Palatului Copiilor din Capitala s-a dovedit neincapatoare pentru delegatii si invitatii la Conferinta municipala Bucuresti a PSD. ... Intrunirea de ieri a fost ultima a organizatiei Bucuresti inainte de Congresul PSD, organizatia urmand sa pregateasca si sa participe la campania electorala pentru fotoliul de primar general al Capitalei.
Pentru articolul sau despre Revolutia de la Bucuresti din decembrie '89, el a stat de vorba cu unul dintre soldatii care l-au impuscat pe Nicolae Ceausescu, cu un fost curator la Muzeul de Arta, dar si cu Ion Caramitru.
Pentru articolul sau despre Revolutia de la Bucuresti din decembrie '89, el a stat de vorba cu unul dintre soldatii care l-au impuscat pe Nicolae Ceausescu, cu un fost curator la Muzeul de Arta, dar si cu Ion Caramitru.
Romania nu poate fi guvernata nici cu 73% din Parlament - Desi nu as fi vrut sa incep cu asta, ceea ce se intampla acum la Bucuresti are ecouri la Bruxelles, nu ma indoiesc.
Spatiul din Transilvania a fost folosit pentru a aduce parlamentari din Bucuresti, care sa candideze aici. ... Social-democratia din Bucuresti nu a avut niciodata o relatie buna cu Transilvania.
Sacu (Caras-Severin), Ion Roata (Ialomita), Ruginoasa (Iasi), Mogosoaia (Ilfov), Baita de sub Codru (Maramures), Turnu Rosu (Sibiu), Sandra (Timis), Craidorolt (Satu Mare), iar pentru primar general - in Bucuresti.
Daca UDMR s-a pronuntat ferm pentru construirea autostrazii Brasov-Bors, pe care europenii refuza s-o finanteze, parlamentari ai PNL si ai PD opteaza pentru Autostrada Bucuresti-Nadlac (Arad) de pe Coridorul 4 Paneuropean.
Printre fruntasii care au anuntat la Bucuresti scoruri peste media pe tara se numara: ... Bucurestiul este gata in septembrie USL a amanat organizarea de sondaje in Capitala, organizatiile din Bucuresti fiind ultimele care vor fi testate.
Am inteles ca in afara de PSD Bucuresti si PSD Constanta, celelalte n-au reusit sa se mobilizeze?
Europarlamentar-Parlamentul European Strasbourg/Bruxelles Perioada 2004-2007 Functia sau postul ocupat • Primar al municipiului Oradea • Vicepresedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania • Vicepresedinte al Federatiei Administratiilor Locale din Romania • Membru supleant in COR, Comisiile CONST si EDUC (2006 -2007) • Cadru didactic, profesor universitar la Universitatea Agora, Facultatea de Stiinte Economice (2005 - prezent),profesor universitar la Universitatea Oradea,Fac de Stiinte Economice, profesor universitar Universitatea D.Cantemir Bucuresti(2010-prezent) Activitati si responsabilitati principale:
• A venit in Bucuresti dupa ce a condus timp de 3 ani divizia de hipermarketuri a Carrefour Spania. ... Expansiunea a franat insa brusc anul trecut, cand au fost inaugurate doua hipermarketuri Carrefour, in Bucuresti si in Oradea.
Calea Bucuresti se va inchide pe tronsoane, nu stim care, deoarece constructorul are un plan de lucru, iar cand o sa stim, o sa comunicam.
Autostrada Bucuresti-Ploiesti, gata in decembrie, dar fara iesirea din Bucuresti Santierul autostrazii de la Bucuresti spre Ploiesti incepe sa adune in sfarsit kilometri de asfalt, iar oficialii au gasit si banii necesari pentru terenurile din Pipera, ultimele care mai trebuiau expropriate, scrie incont.ro.
Pe de alta parte, o intrunire nocturna a PSD Bucuresti a decis, in lipsa liderilor Dan Ioan Popescu (autosuspendat) si a lui Sorin Oprescu (plecat din tara), excluderea din partid a lui Codrin Stefanescu, vicepresedintele organizatiei social-democrate din capitala si a lui Vlad Dumitrescu, presedintele Tineretului Social Democrat Bucuresti.
1.03 Concert Daddy G & Waldeck (Arenele Romane, Bucuresti) 2.03 Concert Kitaro (Sala Palatului, Bucuresti) 2.03 Decernarea premiilor Oscar (Beverly Hills) 27.02-2.03 Targul Martisorului (MŢR, Bucuresti) 26.02-9.03 Targul de cristale de Martisor (Muzeul National de Geologie, Bucuresti) 1-2.03 Conferinta internationala "Europa 2014:
Potrivit presedintelui PNL Bucuresti, la sectorul 5 consilierii PD s-au "vanghelizat", liberalii solicitandu-le colegilor democrati o "actualizare a listei consilierilor locali ai PD".
Presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, si-a atras oprobriul unor doamne din politica - Raluca Turcan, Mioara Mantale si Elena Udrea - sustinand ca acestea si-au construit cariera trecand prin patul sefilor.
Acest proiect cultural este finanțat in cadrul Programului cultural Bucuresti Oras participativ de catre Primaria Municipiului Bucuresti prin Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti ARCUB.
Dupa septembrie 1952 si pana in februarie 1968, cand se reinfiinteaza judetele, Calarasiul este investit drept resedinta a Raionului Calarasi, care facea parte din marea Regiunea Bucuresti.
Nu e un gen de spatiu urban spectaculos, insa are valoare de raritate, pentru ca in Bucuresti nu avem foarte multe astfel de scurtaturi intre doua trasee de circulatie. ... In principiu, eu nu sufar in Bucuresti din cauza diferentelor de inaltime.
google-analytics.com